Voor ouders

Zoeken jullie een begeleider voor jullie kind met pedagogische kennis die bij jullie thuis komt en spelenderwijs aan doelen werkt? Lees dan verder! Bij Phylo werken wij met flexibele begeleiders die een HBO of WO studie volgen zoals pedagogiek, psychologie of social work. Al onze begeleiders vinden het leuk en leerzaam om met kinderen te werken en krijgen vanuit Phylo ondersteuning in vorm van werkbegeleiding en thematrainingen. 

Meld je aan 

Ouders de regie

Wij willen zoveel mogelijk aansluiten bij jullie hulpvraag en behoeften. Als ouder krijg je een ouder-inlog van Zilliz, zodat je altijd inzage hebt in de verslagen en rapportages van de begeleider. Meedenken met het beleid van Phylo? Ga bij de medezeggenschapsraad! Daarnaast sturen wij ouders jaarlijks een tevredenheidsvragenlijst, om de begeleiding te blijven verbeteren. 

Veel gestelde vragen

Waar kan ik mijn complimenten kwijt?

Wat fijn dat je tevreden bent met Phylo! Wij doen ons uiterste best om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de kinderen, de ouders en onze begeleiders. Wij vinden het altijd leuk om te horen wat er goed gaat! Onze manager Priscilla neemt graag deze complimenten ontvangst! (p.hop@phylo.nl; 06 - 385 993 7). 

Toch ontevreden?

Vanuit Phylo proberen wij zorgvuldig te werk te gaan en de kwaliteit van zorg te waarborgen. Desalniettemin blijft het mogelijk dat zaken niet gaat zoals je als ouder of begeleider wenst. Zoals beschreven staat in de handboeken voor ouders en begeleiders, is ons advies om in de eerste plaats, contact opnemen met jullie gezinscoördinator. Als jullie er helaas samen niet uit kunnen komen, kan je contact opnemen met Priscilla Hop, de manager van Phylo. (p.hop@phylo.nl; 06 - 385 993 7). Bijgaand treft u onze klachtenregeling. 

Klachtenregeling Phylo - 2021-2022