Werken bij

Openstaande vacatures

Doorlopend enthousiaste begeleiders gezocht!

Lijkt het jou leuk om met jouw studieachtergrond zoals psychologie of pedagogiek de ideale bijbaan te hebben én relevante werkervaring op te doen? Ga snel naar de doorlopende vacatures voor: Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Culemborg.

Join the team!

Wat houdt werken bij Phylo in?
Het team van Phylo bestaat uit 40-50 begeleiders met een achtergrond in psychologie of pedagogiek. Daarmee kunnen wij gezinnen die specialistische hulp nodig hebben veel beter helpen, omdat wij de problematiek begrijpen en er mee om kunnen gaan. Onze begeleiders zijn doorgaans HBO/WO studenten die op flexibele basis werken en in de praktijk is dat een aantal uur per week. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je bij meerdere gezinnen werken. Als begeleider trek je met kinderen en jongeren op en begeleid je ze spelenderwijs in hun vrije tijd. De rol van een begeleider is zeer behulpzaam, omdat je het verschil kunnen maken in het gezin!

Wat levert werken bij Phylo jou op?
Als professionele organisatie willen wij impact maken op mens en maatschappij. Mede daarom willen jou veel waarde bieden als je bij Phylo komen werken. Hieronder valt bijvoorbeeld:

  • Studiegerelateerde bijbaan voor 3-16 uur per week;

  • Opdoen van relevante werkervaring, dat kan mooi op je CV staan;

  • Individuele coaching, een inwerktraining (verplicht), maandelijks een thematraining én gezamenlijke intervisie bijeenkomsten;

  • Minimaal bruto uurloon van 11,06 euro (exclusief vakantiegeld- en uren).

Gelijke behandeling
Phylo gelooft in gelijke behandeling en positieve discriminatie en zet zich in voor diversiteit op de werkplek. Alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een functie, ongeacht hun ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, nationaliteit, handicap, beschermde veteranenstatus, genderidentiteit of een andere factor onder bescherming van toepasselijke wetgeving op federaal, staats- of lokaal niveau.

Begeleiders over de trainingen: "Visuele en duidelijke uitleg over hoe het brein werkt", "Leuk om verhalen van anderen te horen!" en "Ik kan mij nu beter inleven in de kinderen waarmee ik werk!"