Kom bij het Phylo-team!

Het team van Phylo bestaat uit 40-50 begeleiders met een achtergrond in psychologie of pedagogiek. Daarmee kunnen wij gezinnen die specialistische hulp nodig hebben veel beter helpen, omdat wij de problematiek begrijpen en er mee om kunnen gaan. Onze begeleiders zijn doorgaans HBO/WO studenten die op flexibele basis werken en in de praktijk is dat een aantal uur per week. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je bij meerdere gezinnen werken. Als begeleider trek je met kinderen en jongeren op en begeleid je ze spelenderwijs in hun vrije tijd. De rol van een begeleider is zeer behulpzaam, omdat je het verschil kunnen maken in het gezin! 

Openstaande vacatures

Wij zoeken momenteel begeleiders uit regio Amersfoort, Amsterdam en Eemnes. Momenteel hebben wij voldoende begeleiders uit regio Utrecht. 

Wat levert het op?

Als professionele organisatie willen wij impact maken op mens en maatschappij. Mede daarom willen jou veel waarde bieden als je bij Phylo komen werken. Hieronder valt bijvoorbeeld:

Trainingen

Bij Phylo vinden wij het belangrijk dat jij als begeleider de juiste kennis hebt om je werk met vertrouwen te kunnen uitvoeren. Wij willen dat het werken bij Phylo zowel leuk als leerzaam is. Als jij vertrouwen in jezelf hebt en plezier kan maken tijdens je werk, zal dit een positieve uitwerking hebben op het kind! 


Begeleiders over de trainingen
Onze begeleiders geven onze inwerktraining gemiddeld een 8! 

"Inhoudelijk sterk, bruikbaar in de praktijk en interactief. Focus was om gedrag en al het achterliggende te begrijpen, dit is onmisbaar. Er werden handvatten aangeboden voor de praktijk. Veel ruimte voor eigen inbreng. Werden gestimuleerd om zelf na te denken." 

"Ik kan mij nu beter inleven in de kinderen waarmee ik werk!"

"Leuk om verhalen van anderen te horen."

Veel gestelde vragen