Aanmelden

U kunt zich hieronder aanmelden voor gespecialiseerde oppas of begeleiding voor in regio Utrecht, Culemborg, Amersfoort of Amsterdam. Woont u buiten deze regio's? Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij alsnog iets voor u kunnen betekenen. Tijdens het screeningsgesprek zullen wij u informeren over een eventuele wachttijd. Wij kunnen alleen aanmeldingen in behandeling nemen met een hulpvraag voor minimaal drie uur per oproep.

Bel of mail voor meer informatie over aanmeldingen naar:
Priscilla Lankman-Hop
E-mail:
p.hop@phylo.nl
Tel.: 06 - 385 993 76 (bellen of appen)
Vaste werkdag
en: maandag en woensdag (vrijdag om de week)

Financiering

Onze zorg kan vanuit PGB, WLZ of middels een maatwerkovereenkomst worden betaald. De tarieven voor gespecialiseerde oppas en begeleiding zijn afhankelijk van de begroting per gemeente. Onze zorg valt onder ambulante begeleiding individueel en wij hanteren instellingstarieven. Onze diensten zijn BTW vrijgesteld.

Registraties en certificering

Vanaf december 2021 is Phylo HKZ gecertificeerd (Zorg en Welzijn). Gezinscoördinator Gwen Blaak heeft een SKJ registratie nummer: 100025735 en gezinscoördinator Priscilla Lankman-Hop: 140014923. De directeur van Phylo (Chantal Vermaire; Gz-psycholoog) heeft een BIG-registratie: 99926839725. Onze specialisten zijn nog student en hebben dus nog geen SKJ-registratie. Al onze specialisten hebben een VOG, worden getraind en krijgen supervisie van een gezinscoördinator en de directeur/Gz-psycholoog.