Verwijzers

Zoekt u een oppasser voor een gezin waarbij een 'gewone' oppas niet afdoende is? Of zoekt u een kundige begeleider die in een gezin doelgericht aan de slag gaat? Meld het gezin dan (vrijblijvend) aan. Wij zullen binnen drie werkdagen contact opnemen met u of het gezin om verder in te gaan op de hulpvraag.

Goed om te weten

Registraties en certificering

Phylo is bezig met HKZ-certificering (doelstelling 2021). Verder hebben wij als doel dat alle gezinscoördinatoren in het SKJ register komen. 
Gwen Blaak registratie nummer: 100025735 (SKJ). Verder heeft de directeur van Phylo (Chantal Vermaire; GZ-psycholoog) een BIG-registratie: 99926839725.

Onze specialisten

Onze specialisten worden gescreend op ervaring, kennis en persoonlijkheid. De specialisten krijgen supervisie en training van de gezinscoördinatoren.

Financiering

Om van gespecialiseerde oppas of begeleiding gebruik te maken van Phylo, heeft een gezin een geldige indicatie nodig (PGB). De oppas of begeleiding kan ook particulier worden betaald. Daarnaast is het mogelijk om middels een raamcontract te werken of gebruik te maken van een incidentele contract met de gemeente.

Werkgebied

Phylo is werkzaam in de volgende plaatsen: Utrecht, Bilthoven, Houten, Amsterdam, Amstelveen en Amersfoort.

KvK: 74659421
AGB-Code: 41784390