Ons team

Chantal Vermaire

- Oprichter en Directeur

“In 2013 heb ik Phylo opgericht. Bij ‘Over Phylo’, kan je meer lezen over hoe Phylo tot stand is gekomen. Ik ben als gezinscoördinator begonnen, maar tegenwoordig ben ik meer op de achtergrond aanwezig en houd mij voornamelijk bezig met het ondernemen. Ik heb jarenlang als oppas, begeleider en coach gewerkt bij verschillende organisaties. Verder werk ik als GZ-psycholoog bij Swagerman Psychologie.”


Sharella Coster

- Gezinscoördinator

“Sinds 2016 ben ik betrokken bij Phylo. In eerste instantie ben ik als gespecialiseerde oppas begonnen. Later ben ik als begeleider gaan werken en hebben zij mij gevraagd om ze te ondersteunen bij de werving en selectie. Sinds februari 2019 ben ik ook aan het werk als gezinscoördinator en ik vind het geweldig om zo betrokken te zijn bij Phylo. Ik heb eerder gewerkt als gezinsbegeleider, activiteitenbegeleider en pedagogisch medewerker voor kinderen met of zonder (gedrags)problematiek.”


Gwen Blaak

- Gezinscoördinator

“Sinds februari 2020 ben ik met veel enthousiasme begonnen als gezinscoördinator bij Phylo. Tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik ervaring opgedaan rondom het werken met kinderen en jeugd. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan als sociotherapeut op de afdeling jeugd van VNN (Verslavingszorg Noord-Nederland) en heb ik jaren gewerkt in de kinderdagopvang. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waarmee ik tijdens de zomer mee reis met het rondreizende theaterfestival 'De Parade'. Ik heb een poffertjespaleis waar jong en oud hun poffertjes zelf bakken. Deze combinatie is ontzettend leuk waardoor mijn werk altijd afwisselend is. Het werken bij Phylo is voor mij een interessante nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.”


Sophie Goderie

- Gezinscoördinator en manager

“Gedurende mijn loopbaan heb ik kinderen, jongeren en volwassenen zowel coaching als begeleiding gegeven. Dit doe ik in groepsverband en op individueel niveau. In mijn rol als coach en begeleider ga ik op zoek naar de juiste ingangen om begeleiding op maat te bieden. Ik geloof in een positieve benadering waarbij ik kijk naar de sterke punten van ieder individu om hem/haar volledig te laten ontwikkelen. Hiervoor maak ik gebruik van mijn creativiteit die ik met mijn theoretische kennis uit de psychologie ondersteun.”


Jaap Vermaire

- Systeemontwikkeling en automatisering

“Vanaf de eerste dag ben ik bij Phylo betrokken. Bij Phylo ben ik verantwoordelijk voor ontwikkelen van de systemen en de automatisering. Daarnaast heb ik de website Phylo.nl opgezet. Waaronder de bewegende Phylo ogen!”