Corona

Via deze weg informeren wij jullie zo goed en transparant mogelijk over de maatregelen die wij hanteren rondom het coronavirus. Wij houden de officiële berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Ons belangrijkste doel is: continuïteit van zorg aan de kinderen.

Phylo heeft besloten de gespecialiseerde oppas en begeleiding in te blijven zetten om ouders te ondersteunen waar nodig, mits zowel de ouder(s) en de specialist hiermee akkoord gaan. Wij vragen zowel ouders als specialisten om de richtlijnen van het RIVM zorgvuldig te volgen. Als jij (mogelijk) in contact bent geweest met een risicogebied/persoon of last heeft van verkoudheidsklachten, adviseren wij om het oppassen of begeleiden af te lassen. De begeleiding zou dan alsnog via beeldbellen kunnen plaatsvinden.

Gezinscoördinator 
De werkzaamheden van de gezinscoördinator worden zoveel mogelijk voortgezet. De gezinscoördinator zal ook weer aanwezig zijn bij de kennismakingen en de evaluatiegesprekken zullen weer plaatsvinden. 

Bereikbaarheid
De gezinscoördinatoren zijn iedere woensdag en vrijdag per mail en telefonisch bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Mail dan naar info@phylo.nl en vermeld "spoed" in het onderwerp. Deze mail wordt met regelmaat bekeken waardoor we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.